Video: Hvordan sette opp blogg i WordPress?


Dere har helt sikkert fått med dere at vi ønsker at dere setter opp blogg så fort som mulig. Under har vi derfor laget en instruksjonsvideo til hvordan dere kjøper domene og Webhotell, hvordan dere setter opp egen blogg i WordPress, og hvordan dere implementerer Google Analytics via Google Tag Manager på bloggen. Det vil være hensiktsmessig å gjøre hele denne prosessen med en gang, slik at dere kan måle trafikk på bloggen fra start.

Det er greit å merke seg man ofte kan oppleve noen humper på veien, selv om man følger en oppskrift. Det er litt sånn det er når vi skal gjøre noe for første gang – men prøving og feiling er en del av læringsprosessen. Følg videoen, prøv dere frem, og spør Google dersom dere opplever en utfordring eller fem. Send oss en melding hvis dere står helt fast, så finner vi ut av det sammen!

NB: Dersom du ikke oppretter .no-domene, så unngår du å måtte lage PID og godkjenne egenerklæringen. Så dersom du ikke finner «behøver oppfølging» som anvist to minutter inn i videoen, er det ikke du som har gjort feil, men helt enkelt at det kun er .no-domene som krever dette.

Masse lykke til – og ikke minst, god blogging!

,

4 kommentarer til “Video: Hvordan sette opp blogg i WordPress?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *