Om oss

Vi er Sivert, Thea K, Thea E, og Tobias, og vi er her for å hjelpe deg som student i valgfaget DIG2103 for 2022! Vi alle gikk DIG2103 våren 2021, og dette er noen områder vi fikk spesielt god erfaring med:

Sivert Lindahl (23) bistår med alt fra Google Tag Manager, Google Data Studio og Google Analytics til tips og triks når det kommer til utforming av nettbutikk og blogg. Sivert har også erfaring med annonsering i sosiale medier, samt Google Ads.

Les bloggen til Sivert her.
Legg Sivert til på LinkedIn her.

Thea Kristensen (22) hjelper med alt innen digital markedsføring. Thea er spesielt god på annonsering på sosiale medier, både organisk og betalt annonsering. I tillegg er Thea god til å produsere tekst og innhold i ulike digitale kanaler. Google Analytics og Google Data Studio er også to verktøy Thea har god kjennskap til.

Legg Thea K til på Linkedin her.

Thea Amalie Eide gikk DIG våren 2021, og syntes faget var givende. Hun interesserer seg for breddeforståelsen av faget. UTM-haler og skriving av blogginnlegg var det hun likte aller best, og bistår veldig gjerne med det, eller også andre faglige råd og hjelp!

Legg Thea E til på LinkedIn her.

Tobias Hermansen (22) har praktisk erfaring innen SEO og SEM, men er også god på annonsering i ulike sosiale medier. I tillegg er han en tallknuser når det kommer til Google Analytics.

Legg Tobias til på Linkedin her.

Til sammen utgjør vi et knallbra team som vet hva det innebærer å ta dette krevende valgfaget, og ikke minst hvilke goder som kommer av å legge inn riktig innsats!

Dersom du er student og trenger hjelp med digital markedsføring og e-commerce, kan du henvende deg til oss via vår felles Facebook-side.

Ikke nøl med å ta kontakt!
– Studentassistentene