Om oss

Vi er Nina, Fredrikke, Stine og Kim, og vi er her for å hjelpe deg som student i valgfaget DIG2103 for 2021! Vi alle gikk DIG2103 våren 2020, og dette er noen områder vi fikk spesielt god erfaring med:

Nina Magnussen (26) var god på digital design og utforming fra før av, og fikk enda bredere erfaring innen dette med utforming av både blogg og nettbutikk. Hun har et øye for detaljer, og bistår i tillegg med tekniske råd som omhandler Google Analytics og Google Tag Manager. I tillegg er Nina god på tekst og annonsering i sosiale medier.

Legg henne til på Linkedin her

Fredrikke Eriksson (26) har sine styrker i markedsføring, og da spesielt alt som går under digital markedsføring. I tillegg er Fredrikke helt rå på oversikt og det å ha system i sakene, så det er henne dere bør henvende dere til dersom dere lurer på ting av den generelle typen.

Legg henne til på Linkedin her

Kim Mu (22) er veldig god på alt av det tekniske, og da spesielt troubleshooting av tekniske problemer. Dette er både relatert til oppsett av blogg og Shopify. I tillegg er Kim en veldig god blogger, og har skrevet mange kvalitetsinnlegg om blant annet digital markedsføring og disruptiv teknologi. Hun har dessuten også erfaring med e-commerce, der hun bistår en nettbutikk med e-postmarkedsføring og veiledning innenfor Shopify.

Legg henne til på Linkedin her
Sjekk ut bloggen hennes her

Stine Sauro Hellsten (23) bistår med gode råd og triks for nettbutikk-utforming i Shopify, i tillegg til erfaring med Google-verktøy samt fokus på hvordan man kan utnytte Linkedin til sin fordel. Stine har også styrker i å lage engasjerende innhold for sosiale medier.

Legg henne til på Linkedin her
Sjekk ut bloggen hennes her

Til sammen utgjør vi et knallbra team som vet hva det innebærer å ta dette krevende valgfaget, og ikke minst hvilke goder som kommer av å legge inn riktig innsats!

Dersom du er student og trenger hjelp med digital markedsføring og e-commerce, kan du henvende deg til oss via vår felles Facebook-side.

Vi vil også sende ut nyhetsbrev sporadisk, slik at du alltid blir minnet på frister, tips og oppgaver du må gjøre for at du skal få det beste utbyttet av valgfaget digital markedsføring. Har du ikke meldt deg på enda? Da kan du gjøre det her:

Ikke nøl med å ta kontakt!
– Studentassistentene