Sjekkliste etter Kickoff

Hei alle studenter i Digital markedsføring på Høyskolen Kristiania!

Det var veldig hyggelig å hilse på dere på kickoffen 🙂 Nå som vi har kommet i gang, har vi opprettet en sjekkliste over ting dere bør gjøre så fort som mulig og hvertfall i løpet av Arne sin del av kurset. Det er viktig at dere gjør alle disse stegene slik at dere kommer godt i gang. Jo tidligere dere gjør disse stegene, desto lettere blir det til senere i kurset når dere får mer å gjøre. 

  1. Meld dere inn på den felles Facebook-siden for DIG2103 HER. Alle viktige beskjeder vil publiseres i denne gruppen.
  2. Lik Facebook-siden vår @digstudentassistentene slik at dere vet hvor dere finner oss dersom dere har spørsmål! Vi mottar ikke spørsmål på e-post.
  3. Opprett en LinkedIn-profil (dette er obligatorisk!). Dersom du allerede har en LinkedIn-profil, oppdater den slik at profilen din er i toppklassen (info om dette HER).
  4. Kjøp et domene og begynn å sette opp bloggen din så fort som mulig dersom du ikke allerede har gjort det. (Fremgangsmåte finner dere i velkomstbrevet. Rabattkoder på webhotell og domene ligger også i velkomstbrevet dere har fått av Marius, men vil også bli nevnt i nyhetsbrevet dere får senere i dag. Dersom det oppstår problemer eller om dere er usikre på hvordan dere setter opp bloggen kan dere sjekke ut videoen vi linker til i nyhetsbrevet som kommer i løpet av dagen.)
  1. Stjernemarker bloggen vår studentassistentene.no (som du allerede er inne på). Vi vil regelmessig publisere innlegg som kan være til hjelp for dere gjennom hele semesteret. 

Obs! Det er viktig å kjøpe domene så fort som mulig så dere kan starte å blogge. Ettersom det kan ta litt tid før domenet aktiveres, er det lurt å opprette dette så fort som mulig, slik at blogginnleggene ikke blir levert for sent. Dersom det skulle oppstå vesentlige problemer relatert til oppsett av blogg og kjøp av domene, ta kontakt med PRO ISP eller oss så fort som mulig, slik at vi kan bistå med hjelp.

Hilsen Studentassistentene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *